Sisältömarkkinoinnin tehopäivä

Ajankohta: Maanantai 09.12.2019, klo 9:00 - 16:00
Paikka: Satakunnan kauppakamarin tapahtuma-aula
Osoite: Valtakatu 6 (7. krs), Pori


Tarvitsetko uusia ideoita ja taitoja sisältömarkkinoinnin toteuttamiseen? Tule mukaan käytännönläheiseen valmennukseen, jonka aikana opit tekemään sisältömarkkinoinnin visuaalisia materiaaleja sosiaalisen median eri kanaviin, yrityksen nettisivuille ja sähköpostimarkkinointiin.
 
Esittelemme helppokäyttöiset ja edulliset verkkopohjaiset työkalut sosiaalisen median kuvapostausten ja videoiden tekoon ja harjoittelemme niiden käyttöä. Valmennuksessa ei keskitytä tekstintuotantoon, mutta saat runsaasti ideoita somesisällön tuottamiseen, tehokkaampaan otsikointiin ja postausten elävöittämiseen visuaalisin keinoin. Löydät fokuksen tekemiseesi ja saat parhaat vinkit vuositason sisältösuunnitelman tekoon.
 
Kohderyhmä: Sisältömarkkinointia oman toimen ohessa tekevät, palveluitaan markkinoivat yrittäjät sekä muut sisältömarkkinoinnin taitoja vaativissa tehtävissä toimivat (myynti, markkinointi, viestintä, HR). Ei vaadi aiempaa osaamista kuvankäsittelystä tai videoiden työstämisestä – kiinnostus riittää!
 
Valmennuksessa käymme läpi seuraavat aihealueet:

  • Sisältömarkkinoinnin ABC. Somestrategia ja sisältösuunnitelma. Miten tuottaa ja levittää arvokasta, kiinnostavaa sekä aidosti hyödyllistä sisältöä?
  • Yhtenäinen ja johdonmukainen viestintä.  Miten pidät brändisi kuva- ja värimaailman hallinnassa? Miten luot viestintääsi johdonmukaisen sävyn erilaisissa julkaisukanavissa?
  • Tehokkaat kuva- ja tekstipostaukset sosiaalisessa mediassa. Mistä löydät parhaat ilmaiset ja copyrightvapaat kuvapankit? Millä työkaluilla käsittelet kuvien kokoa ja värisävyjä helposti? Miten ja millä työkaluilla luot helposti yksilöllisiä sosiaalisen median kuva- ja tekstipostauksia? Miten luot FB-, LinkedIn tai Instagram-kampanjallesi visuaalisen ilmeen?
  • Helpot videot (valmiista videomateriaaleista). Tunnetko sisällöntuotantoon soveltuvat copyrightvapaan videopankit ja helppokäyttöiset videotyökalut? Miten teet valmismateriaaleista yksinkertaisen ja tehokkaan markkinointivideon tai tuote-esittelyn alle puolessa tunnissa?

Useimmat verkkopohjaiset työkalut ovat englanninkielisiä, joten valmennus edellyttää kohtalaista käytännön kielitaitoa. Saat noin viikkoa ennen valmennusta valmistautumisohjeet, jotka auttavat sinua saamaan parhaan hyödyn sisältömarkkinoinnin tehopäivästä.
 
Valmennukseen tarvitset mukaan oman kannettavan tietokoneen ja laturin.


Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenille hinta on 375 € + alv 24 %, muille 485 € + alv 24 %. Hinta sisältää kahvitarjoilut ja lounaan.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset 2.12.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Peruutusehdot:
Peruutukset korvauksetta viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Muussa tapauksessa kauppakamari perii 50 % kurssimaksusta.x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!