Satakunta Business Campus - SBC

"Yhdessä enemmän"

​​​​​​​Satakunta Business Campus (SBC) on yritysverkosto, joka kehittää mukana olevien yritysten osaamista vastaamaan työelämän vaatimuksia.

​​​​​​​

Työelämän kehitys ei ole koskaan ollut yhtä nopeaa kuin tänään ja siksi osaamista on päivitettävä jatkuvasti. Tieto ja osaaminen jalostuvat, kun niitä jaetaan yritysten välillä, opitaan toisten parhaista käytännöistä ja verkostoidutaan alueen yritysten kesken.

Työelämässä tarvitaan jatkuvan oppimisen ja kehittymisen mentaliteettia nyt enemmän kuin koskaan. Työuran eri vaiheissa tulee vastaan uusia haasteita ja kehittymisen paikkoja, joita business campus -verkostossa voidaan yhdessä ratkoa.

Verkoston yrityksille yhteisiä teemoja ovat esim. johtaminen, esihenkilötyö, työhyvinvointi, viestintä, HR, laatu ja työturvallisuus.

Toiminta muodostuu monenlaisista henkilöstönkehittämisen ratkaisuista esim. verkoston tarpeisiin räätälöidyistä koulutuksista ja valmennusohjelmista, teemaverkostoista ja tietoiskuista. SBC tuo omien alojensa parhaita osaajia eri puolilta Suomea Satakuntaan niin kouluttajiksi, valmentajiksi kuin seminaaripuhujiksi.

Verkoston toimintaa ohjaa SBC-yritysten henkilöstöjohtajista koostuva johtoryhmä, joka kehittää ja suunnittelee verkoston tarjontaa.


SBC:n johtoryhmä tapaa kerran vuodessa myös vapaamuotoisemmin - keskellä puheenjohtaja Marko Kallio.Business Campuksessa olet mukana vahvassa verkostossa, joka kehittää tulevaisuuksien osaamisia!
​​​​​​​


​​​​​​​


​​​​​​​Satakunta Business Campus (SBC) asioissa voit olla yhteydessä Niinaan!


niina.miikkulainen@​​​​​​satakunnankauppakamari.fi

puh. 044 042 2004


Verkoston yritykset: