Asiantuntijat apunasi - kysy neuvoa veloituksetta.

Satakunnan kauppakamarin jäsenhintaan sisältyvässä neuvontapalvelussa Helsingin seudun kauppakamarin asiantuntijat ja lakimiehet vastaavat kysymyksiisi liittyen muun muassa verotus-, talous-, työsuhde- ja yhtiöoikeudellisiin asioihin.

Vuositasolla vastataan jopa yli 8000 kysymykseen.

Asiantuntijat neuvojen takaa yhteystietoineen löydät tästä

TEEMOINA mm

• TYÖSUHDE-, PALKANLASKENTA- JA HENKILÖSTÖASIAT
  • KIRJANPITO JA TALOUSHALLINTO
  • VEROTUS, YHTIÖOIKEUS, SOPIMUSASIAT, ULKOMAANKAUPPA
  • KANSAINVÄLISET ASIAT

Näin voit ottaa yhteyttä:

Nyt voit  kysyä tältä asiantuntijatiimiltä neuvoja!Palvelun nopeus, selkeys ja asiantuntevuus (vapaissa palautteissa 59 kertaa sana nopea!)Moni asiantuntija sai nimellä kiitosta; erityisesti työsuhde- ja veroasioiden neuvonnassa” Hienoa saada jäsenyrityksenä palvelua erilaisiin talouden ja HR:n haasteisiin ja arkipäivän tilanteiden selvittämiseen! Juristinne ovat hyviä asiakaspalvelijoita ja ehtivät vastaamaan sähköpostikyselyihinkin nopealla syklillä. Kiitos!”” Hyvä, nopea ja asiantunteva palvelu. Arvokasta apua pienelle yritykselle. Suositellut tutuille liittymistä kauppakamariin näiden palveluiden takia.”

Nyt voit kysyä tältä asiantuntijatiimiltä neuvoja!

• Palvelun nopeus, selkeys ja asiantuntevuus (vapaissa palautteissa 59 kertaa sana nopea!)
  • Moni asiantuntija sai nimellä kiitosta; erityisesti työsuhde- ja veroasioiden neuvonnassa
  • ” Hienoa saada jäsenyrityksenä palvelua erilaisiin talouden ja HR:n haasteisiin ja arkipäivän tilanteiden selvittämiseen! Juristinne ovat hyviä asiakaspalvelijoita ja ehtivät vastaamaan sähköpostikyselyihinkin nopealla syklillä. Kiitos!”
  • ” Hyvä, nopea ja asiantunteva palvelu. Arvokasta apua pienelle yritykselle. Suositellut tutuille liittymistä kauppakamariin näiden palveluiden takia.”

HUOM! Koska työsuhteisiin liittyvistä asioista kysytään eniten, niille on oma puhelinrinki: 09 2286 0250, johon soitettaessa ensimmäinen vapautuva työsuhdejuristi vastaa