Hallitukset töihin! teematilaisuudet: Hallitus ja tulevaisuuden henkilöstöstrategiat

Ajankohta: Keskiviikko 10.11.2021, klo 9:00 - 10:30
Paikka: Satakunnan kauppakamarin tapahtuma-aula
Osoite: Valtakatu 6 (7. krs), Pori


HALLITUKSET TÖIHIN! 
Hyvän hallitustyön teematilaisuudet

 

Hallitukset töihin! Satakunta -kehitysohjelma tukee alle 50 henkeä työllistäviä PK-yrityksiä hyvien hallitustyön käytäntöjen hyödyntämisessä ja edelleen kehittämisessä johtamisen tueksi. 

Vuoden 2021 aikana toteutamme kehitysohjelman osana Hyvän Hallitustyön teematilaisuuksien sarjan, joissa alansa huippuasiantuntijat puhuvat ajankohtaisista aiheista hallitustyön viitekehyksessä.  OSA 3: ”Hallitus ja tulevaisuuden henkilöstöstrategiat” 

Jokainen yrityksen tulevaisuutta rakentava muutos muuttaa yrityksen henkilöstötarpeita. Samaan aikaan työhön ja työnantajaan kohdistuvat odotukset päivittyvät vauhdilla. Minkälaista on tulevaisuuden kannalta tärkein osaaminen, miten ja mistä sitä saa? Miten inhimillisestä pääomasta syntyy paras tuotto? Mikä houkuttelee ja saa sitoutumaan yritykseen ja sen tavoitteisiin? Henkilöstövoimavaroihin liittyvää visiointia ja strategista pelisilmää tarvitaan enemmän kuin koskaan. Tule kuulemaan ja keskustelemaan tulevaisuuden henkilöstöstrategioista sekä hallituksen roolista ja merkityksestä tässä kokonaisuudessa.
 

Puhujana Saara Tarumo, Happy Company
Hallituspartnerina mukana sparraamassa Sakari Toivonen

Noora Jönkkäri, Explore WORK! -puheenvuoro

 

Tapahtumaan ja muihin Hyvän Hallitustyön teematilaisuuksiin pääset osallistumaan 95 € osallistujapassilla Hallitukset töihin! -kehitysohjelman kautta.

__


Tulossa myöhemmin:

OSA 4: Kestävä kehitys hallitustyön tukijalkana (1 h)
joulukuussa 2021

Curt Ruokolahti, DNV
sparraajana Anne Ekberg, Fiblon


 

ILMOITTAUTUMINEN 10.11. TILAISUUTEEN. ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN 5.11.!x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!