Satakunnan kauppakamarin sääntömääräinen kevätkokous

Ajankohta: Keskiviikko 03.06.2020, klo 8:15 - 9:00
Paikka: Omalta työpisteeltä
Osoite: Webinaari


Tervetuloa etänä Satakunnan kauppakamarin sääntömääräiseen kevätkokoukseen, jossa käsitellään vuoden 2019 tilinpäätös ja vuosikertomus sekä nimitysvaliokunnan jäsenten nimeäminen.

Kokousmateriaaliin voit tutustua tästä:
ESITYSLISTA      TILINPÄÄTÖS 2019      TILINTARKASTAJIEN LAUSUNTO

VUOSIKERTOMUS 2019

Kokouksen jälkeen aamupäivä jatkuu Uuden ajan aivotyötä - webinaarilla klo 9:00 - 10:30. Webinaari käsittelee aivotutkimuksen antia työn kehittämiseen. Tavoitteena on kehittää työtä tuottavampaan ja vähemmän kuormittavaan suuntaan. Luennolla käsitellään myös etätyötä ja sen järjestelyitä sekä työskentelyä poikkeustilanteessa. Lisäksi pohditaan rutiinien merkitystä ja uusien rutiinien luomista sekä mahdollisuuksiamme oppia ja kehittää työtämme korona-aikana ja sen jälkeen.

Kouluttajana toimii Minna Huotilainen. Minna Huotilainen on aivotutkija, joka on työskennellyt useissa koti- ja ulkomaisissa yliopistoissa. Hän on myös tunnettu tieteellisen tiedon kansantajuistaja sekä kouluttaja.

Voit katsoa lisätietoja tilaisuudesta tästä

Kiitoksena osallistumisesta kevätkokoukseen tarjoamme kokouksessa paikalla oleville pääsyn tähän webinaariin veloituksetta. 
 

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille erilliset Teams - linkit sekä varsinaiseen kokoukseen, että sen jälkeen pidettävään webinaariin edellisenä päivänä.

Tervetuloa!
 x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!