Tapahtumat


HHJ-info (verkkotapahtuma)

Ajankohta: 12.09.2024 14:00-15:00
Paikka: Omalta työpisteeltä
Osoite: etänä

 

Tervetuloa kuulolle maksuttomaan, valtakunnalliseen HHJ-infoon verkossa!

Infossa keskustellaan käytännön hallitustyön kehittämisestä ja samalla kuullaan HHJ-koulutuksista. Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena ja sen aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja hallitustyöhön liittyen. HHJ-info on tarkoitettu kaikille hallitustyöstä ja HHJ-koulutuksista kiinnostuneille.

* * * * *

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) järjestää hallitustyökoulutusta, joka innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä.

Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnereiden vuonna 2005 aloittaman HHJ-kurssin on käynyt jo yli 16 000 henkilöä ja HHJ-tutkinnon on suorittanut yli 8100 henkilöä. Tämä tarkoittaa, että tuhansissa suomalaisissa yrityksissä on kurssien ansiosta keskusteltu johtamisen kehittämisestä, muutettu hallituksen työskentelyä, rohkaistuttu rekrytoimaan ulkopuolisia osaajia hallitukseen ja otettu merkittäviä kehitysaskelia liiketoiminnassa.

HHJ on kasvanut ja kehittynyt yhdestä kurssista ja tutkinnosta kokonaiseksi pk-yritysten hallitustyön kehittämisohjelmaksi. HHJ-koulutukset täydentävät toisiaan ja niissä edetään koulutuspolun tapaan yhä syvemmälle hallitustyöhön.

HHJ-kokonaisuus sisältää useita kursseja ja koulutuksia, joilla hallituksen pk-yritykselle tuottamaa hyötyä voidaan kasvattaa. Lisäksi HHJ:hin lisätään koko ajan uusia koulutuksia ja sisältöä, jotta sen avulla voi kehittää itseään pitkäjänteisesti hallitustyön tekijänä. Koulutuksissa on tarjontaa hallitustyötä tekeville ja sitä vasta harkitseville. Olitpa siis hallitusammattilainen tai kiinnostunut yrityksen kehittämisestä hallitustyön avulla, HHJ-koulutukset sopivat mainiosti sinulle!Ilmoittaudu