Tapahtumat


Näin hyödynnät ChatGPT:tä HR-työssä

Ajankohta: 28.09.2023 09:00-11:00
Paikka: Omalta työpisteeltä
Osoite: Webinaari

Ota ChatGPT avuksi HR-työhön!

ChatGPT auttaa ihmisten johtamisessa, rekrytoinnissa ja henkilöstön kehittämisessä. Sitä voi käyttää tukena myös työhyvinvoinnin edistämisessä. ChatGPT:n avulla voit tuottaa ideoita, tehdä niistä muunnelmia ja pyytää erilaisia ehdotuksia esim. henkilöstöstrategioihin. 

Yhdistämällä ChatGPT:n muihin tekoälyn palveluihin saat valmiin tekstisisällön rinnalle myös monipuolista tietoa ja analytiikkaa. Sisäisessä viestinnässä ChatGPT avustaa sinua viestien luomisessa eri kanaviin, niiden oikolukemisessa ja sisällön parantamisessa, kääntämisessä ja eri tyylilajien käytössä.

Kenelle

Päivä on suunnattu kaikille HR-ammattilaisille toimialasta riippumatta.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii Immo Salo, jolla on yli 20 vuoden kokemus koulutusten pitämisestä yrityksille ja yliopistoille digitalisaatioon liittyvistä aiheista. Salo on kirjoittanut myös neljä tietokirjaa liittyen tekoälyyn, big dataan, pilvipalveluihin ja analytiikkaan. ChatGPT-koulutuksia Salo on ollut pitämässä Suomessa ja Ruotsissa yhteistyökumppaneiden kautta erinomaisin palauttein. Lisäksi hän on ollut sarjayrittäjänä vuodesta 2006.


Ohjelma:

8.45
Yhteyden avaus

9.00
ChatGPT: assistentti HR:n palveluksessasi

  • Tutustumme käytännön esimerkkien valossa siihen, mihin moderni tekoälyassistentti kykenee ja mihin sitä voi käyttää henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Esimerkki: ChatGPT ja rekrytointi

  • ChatGPT auttaa HR-ammattilaisia saamaan luovuutensa lentoon ja tekee sen tehokkaasti. Keskustelevaan tyyliin se auttaa ensin ideoimaan ja sitten jopa tuottaa valmiita työpaikkailmoituksia, kysymyksiä haastatteluihin ja analysoimaan hakijoiden vastauksia. Käytännön esimerkkien kautta käymme läpi, miten ChatGPT parhaiten osaa auttaa rekrytointiprosessissa ja miten sen tuottamia tuloksia voidaan hyödyntää.

Esimerkki: ChatGPT ja henkilöstön kehittäminen

  • Henkilöstön kehittämissuunnitelmien ideointi ja sisältöjen hahmottelu eri kanaviin helpottuu ja nopeutuu ChatGPT:n avulla. Erilaiset koulutusmateriaalit, työpajat ja kehityskeskustelut syntyvät käden käänteessä, viestipohjat voi luoda ja niitä käyttää lähes automaattisesti, eikä uusista ideoista ole enää ikinä puutetta.

Työhyvinvoinnin edistäminen ChatGPT:n avulla

  • Tutustumme siihen, miten ChatGPT:tä voidaan käyttää työhyvinvoinnin edistämisessä, kuten stressinhallinnan, ergonomian ja työyhteisön ilmapiirin parantamisen tukena. Käymme läpi esimerkkejä siitä, miten ChatGPT voi auttaa järjestämään virtuaalisia taukojumppia, tarjoamaan henkilökohtaisia vinkkejä stressinhallintaan ja kokoamaan palautetta työyhteisön ilmapiiristä.

Osaamisen tunnistaminen ja kehittäminen ChatGPT:n avulla

  • Perehdymme siihen, miten ChatGPT voi auttaa tunnistamaan henkilöstön osaamista ja kehittämistarpeita sekä ehdottamaan sopivia kehitystoimenpiteitä. Käsittelemme esimerkiksi työntekijöiden osaamisprofiilien analysointia, koulutustarpeiden kartoittamista ja urasuunnittelun tukemista.

Sisäisen viestinnän tehostaminen ChatGPT:n avulla 

  • Lopuksi keskitymme siihen, miten ChatGPT voi tehostaa sisäistä viestintää ja parantaa työntekijöiden sitoutumista. Käymme läpi esimerkkejä siitä, miten ChatGPT voi auttaa luomaan selkeämpiä ja tehokkaampia viestintäkanavia, kuten uutiskirjeitä, intranet-artikkeleita ja työpajamateriaaleja. Pohdimme myös, miten ChatGPT voi tukea johtoa ja esimiehiä heidän viestinnässään.

11.00
Koulutus päättyy

 

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenille hinta on 410 € + alv 24 %, muille 545 € + alv 24 %.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä. Linkki vie sinut KauppakamariKauppaan.
(Etäkoulutukseen osallistuaksesi, valitse osallistumistapa "Etätoteutus")Ilmoittaudu