Tapahtumat


HHJ Puheenjohtajakurssi, toukokuu 2023

Ajankohta: 09.05.2023 11:15 - 10.05.2023 16:00
Paikka: Satakunnan kauppakamarin tapahtuma-aula
Osoite: Valtakatu 6 (7. krs), Pori

HHJ PUHEENJOHTAJAKURSSI
Satakunnan ja Rauman kauppakamarien yhteinen kurssi


HHJ Puheenjohtajakurssi toukokuu 2023

ti 9.5.2023 klo 11:15 - 16:30  l  ke 10.5.2023 klo 8:30 - 16:00
Satakunnan kauppakamarin tapahtuma-aula, Valtakatu 6 (7. krs), Pori


Pk-yrityksen hallituksen rooli on kasvanut yhteiskunnassa ja siten myös yhteiskunnan kehittämisessä. Valtionhallinnon ja yksityisen sektorin yksi ajankohtaisista painopistealueista on yrittäjyyden edistäminen sekä pk-yritysten toiminnan kehittäminen ja kasvun tukeminen. Näin luodaan mahdollisuuksia uusien työpaikkojen syntymiselle ja vanhojen säilymiselle. Tässä työssä pk-yrityksen hallituksella ja erityisesti sen puheenjohtajalla on suuri strateginen rooli.

Pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajakoulutuksessa käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajan tulisi toimia vastaavasti kuten orkesterinjohtaja tai luotsi. Hänellä tulee olla kyky kehittää hallitusosaamista, niin omaansa kuin hallituksen jäsenten. Toimiva hallitus toimii osakeyhtiön voimavarana ja suunnan näyttäjänä.

Kurssilla luodaan pohja pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle. Kurssilla pureudutaan

  • Hallituksen ydintehtäviin ja tehokkuuteen
  • Yrityksen strategiaan sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmään
  • Kokouksen johtamiseen ja työjärjestykseen
  • Liiketoiminnan kehittämiseen ja toimitusjohtajan katsaukseen
  • Hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteisiin
  • Hallituksen puheenjohtajan tehtäviin ja vastuisiin


Koulutus sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville. Koulutukseen osallistujilta edellytetään HHJ -kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Kouluttajina toimivat DI, hallituksen puheenjohtaja, HHJ PJ Heikki Käkönen sekä 
DI, eMBA, HHJ PJ, HHJ Jari Osmala.

Laajuus:
Kurssi koostuu yhdestä iltapäivästä ja yhdestä koko päivästä.

Aika:
Tiistai 9.5.2023 klo 11:15 - 16:30
Keskiviikko 10.5.2023 klo 8:30 - 16:00


Sisältö:
Luodaan pohja pk-yritysten hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle. Hallituksen ydintehtävät ja tehokkuudet. Yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä. Kokouksen johtaminen ja työjärjestys. Liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus. Hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet. Hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut.

Kurssin hinta:
Jäsenetuhinta 1750 € + alv 24 %, normaalihinta 2500 € + alv 24 %. Kurssin hintaan sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Osallistumismaksu laskutetaan kurssin päätyttyä.

Koulutuksen hintaan sisältyy Hallituksen puheenjohtajan opas – johda pk-yritys menestykseen, 2., uud. painos: Antero Virtanen, Ismo Salminen.

Ilmoittautumisohjeet: 
HHJ Puheenjohtajakurssille ilmoittaudutaan valtakunnallisen HHJ-rekisterin kautta osoitteessa hhj.fi. Aloita kirjautumalla sisään. Mikäli olet uusi käyttäjä, valitse rekisteröidy. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Rekisteröitymisen jälkeen sinun on vielä kirjauduttava palvelujärjestelmään ja ilmoittauduttava haluamaasi tapahtumaan. Jos sinulla on jo tunnukset, kirjaudu sisään ja ilmoittaudu ko. koulutukseen.

Ilmoittautumiset viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Perumisehdot: 
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja: 
Noora Jönkkäri, palvelukoordinaattori, Satakunnan kauppakamari
noora.jonkkari@satakunnankauppakamari.fi, puh. 050 511 1740

Tarkka päiväkohtainen ohjelma tästä:
HHJ Puheenjohtajakurssi ohjelma Pori 9.5. - 10.5.2023.pdf
 


Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.Ilmoittaudu