Vuoden kauppakamarit 2020: Rauma ja Satakunta YHDESSÄ

Rauman ja Satakunnan kauppakamarien puheenjohtajistot ovat jo muutaman vuoden ajan istahtaneet saman pöydän ääreen pohtimaan yhteistä tulevaisuutta. Tämä kuva niistä ensimmäisistä tapaamista, jossa puheenjohtajinamme olivat Joni Hautojärvi ja Jyrki Heinimaa.

Eilen valittiin taas vuoden kauppakamari

tai ...

tällä kertaa poikkeuksellisesti kaksi kamaria

Rauma ja Satakunta

hyvän yhteistyön vuoksi!

Olemme otettuja ja yllättyneitä!

Iso kiitos Raumalle kaikista yhteisistä seikkailuista, jotka jatkuvat monilla rintamilla.

Vuoden kauppakamarilaiset palkittiin kauppakamaripäivillä


Vuoden kauppakamari ja kauppakamarilainen palkittiin 10.–11. syyskuuta järjestetyillä kauppakamaripäivillä. Vuoden kauppakamariksi valittiin poikkeuksellisesti kaksi kauppakamaria, Satakunnan ja Rauman kauppakamarit. Vuoden kauppakamarilaisena palkittiin Heidi Sikkilä, Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin palvelupäällikkö.


Vuoden kauppakamariksi valittiin tällä kertaa poikkeuksellisesti kaksi kauppakamaria, jotka ovat tehneet esimerkillistä yhteistyötä. Satakunnan ja Rauman kauppakamarit ovat löytäneet yhteisen tekemisen voiman ja hyödyntäneet tätä monipuolisesti työssään. Näiden kauppakamareiden yhteistyö hyödyttää koko aluetta ja alueella toimivia yrityksiä.


Nykymaailmassa kukaan ei pärjää yksin, vaan asiat tehdään ja pohditaan yhdessä. Tällöin ratkaisut oivalletaan helpommin ja asiat soljuvat sujuvasti maaliin asti" Satakunnan kauppakamarin toimitusjohtaja Minna Nore sanoo.
Tärkeiden asioiden edistämiseksi kannattaa yhdistää voimat. Yhteistyö Satakunnan ja Rauman kauppakamareiden välillä on mutkatonta ja monimuotoista. On kunnia vastaanottaa tämä yhteinen huomionosoitus, osoituksena siitä, että hyvä yhdessä tekemisen meininki välittyy myös ulospäin​​​​​​​”, Rauman kauppakamarin toimitusjohtaja Riikka Piispa sanoo.

”Kauppakamarit on verkosto, jossa yhteistyö on kirjaimellisesti voimaa. Tämä kamareiden voimakaksikko on näyttänyt esimerkkiä muille, kuinka yhteistyötä parhaimmillaan tehdään”, Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi kehuu.


Vuoden kauppakamarilaiseksi valittiin Heidi Sikkilä. Sikkilä toimii Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin palvelupäällikkönä.Sikkilän valintaan johtivat tämän tarmokkuus ja tehokkuus, sekä yhteen hiileen puhaltaminen. Erityistä kiitosta sai hänen vetämänsä koulutuspooli, joka keväällä reagoi nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
”Heidin työpanos on juuri, sitä mitä me kauppakamarilaisilta toivomme. Energiaa, ideoita ja halua pistää itsensä likoon jäsentenyritysten puolesta”, Romakkaniemi sanoo.


Kauppakamaripäivät järjestettiin tänä vuonna virtuaalisesti. Linjoilla oli noin 180 ihmistä, 18 eri kauppakamarista ympäri Suomen.