Tyrninuija hyvästä hallitustyöstä

Kotihoitopalvelu Sata palkitiin Tyrninuijalla osoituksena erinomaisesta hallitustyöstä. Lämpimät onnittelut!

Kotihoitopalvelu Sata toimii erinomaisena esimerkkinä siitä, miten aktiivista hallitustyötä voi hyödyntää yritys kuin yritys koosta riippumatta.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Elina Junnilan mukaan aktiivinen hallitustyöskentely on toiminut erittäin suurena voimavarana yrityksen hallitulle kasvulle, jonka vauhtia ohjaavat hyvinvoivat työntekijät. Kasvun ja kehittymisen lomassa myös hallitustyöskentelyä on arvioitu sekä kehitetty vuosien saatossa.

SuomiAreena-viikon tilaisuudessaan 26.6.2024 Hallituspartnerit Satakunta palkitsi vuosittain jaettavalla Tyrninuijalla raumalaisen Kotihoitopalvelu Sata Oy:n erinomaisesta hallitustyöstä. Yrityksessä on laadittu selkeä strategia, johon ovat vahvasti osallistuneet hallitus, johto sekä työntekijät.

Yritys on määrätietoisesti etsinyt hallitukseen tarvittavaa osaamista, jossa jokainen hallituksen jäsen tuo mukanaan vahvan asiantuntemuksen ja kokemuksen, mikä rikastuttaa keskusteluja ja luo monipuolisia näkökulmia. Hallituksen aktiivisen haastamisen ja kannustuksen tukemana yritys on voinut toteuttaa omaa innostavaa kehitystarinaansa.


Palkinnon vastaanottivat yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja Elina Junnila sekä hallituksen puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen . Palkinnon luovutti Hallituspartnerit Satakunta ry:n puolesta puheenjohtaja Pekka Ekberg.


Satakunnassa on toiminut vuodesta 2018 aktiivinen hallitus osaajien yhdistys, Hallituspartnerit Satakunta ry. Sen toiminnan tavoitteena on satakuntalaisten yritysten ammattimaisen hallitustyöskentelyn edistäminen. Työssä on mukana jo yli 60 hallitusammattilaista ja verkosto kasvaa jatkuvasti. Lisää tästä