Excel- ja Power BI -webinaarit, kevät 2021


​​​​Päivitä osaamisesi ajantasalle!
​​​​​​​

Päätöksenteko vaatii luotettavaa, selkeästi esitettyä ja oikeassa muodossa olevaa tietoa.

Webinaareissa saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla webinaari avautuu.
​​​​​​​
Live-webinaarin lisäksi sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.


​​​​​​​Webinaarien osallistumismaksu on kauppakamarin jäsenille 180 € + alv 24 %, muille 280 € + alv 24 %.


Kouluttajana toimii Maija Andersson, Business Intelligence Expert, Pinja Group Oy.

Maija Andersson toimii Pinjalla BI asiantuntijana, konsulttina ja koulutusvastaavana. Maija rakastaa numeroita, dataa, tiedon visualisointia ja selkeitä raportteja. Maija on työskennellyt Power BI:n parissa vuodesta 2016 lähtien ja kouluttanut suunnilleen yhtä kauan. Kouluttajana Maijalla on rauhallinen ja innostava ote ja hän käy asiat läpi selkeiden esimerkkien kautta.


    Maija Andersson


    Power BI raporttien julkaisu, jakaminen ja hallinta

    Tiistai 20.4.2021 klo 14.00 - 15.30

    Oletko tehnyt organisaatiollesi hienon Power BI raportin, mutta et ole varma miten se olisi järkevintä jakaa käyttäjille? Tuntuuko Power BI:n lisensointimalli sekavalta? Pitäisikö sinun määritellä raportille käyttäjäryhmäkohtaisia suodattimia, mutta et ole varma kuinka ne tehdään? Tai meneekö sormi suuhun datan päivityksen, gatewayn tai admintyökalujen kanssa?

    Lue lisää ja ilmoittaudu!