HUOM! Explore WORK! -toiminta on päättynyt. Jos haluat järjestää vierailun tähän yritykseen, olethan suoraan yhteydessä heihin, kiitos!


Tervetuloa meille!

Haluaisitko tietää, missä tehdään kaivosteollisuuden koneiden osat? Entä missä valmistetaan palomiesten henkilönostimet? Mitä heftaus tarkoittaa?

Tsekkaa nämä

  • 48 työntekijää, jotka muodostavat hyvän työporukan, tuntevat toisensa ja ovat aktiivisia myös vapaa-ajallaan esim. kalastaen, polttopuita urakoiden tai lasten harrastusten tukena vaikkapa kokkikursseja vetäen
  • töitä tehdään 1 tai 2 vuorossa maanantaista perjantaihin
  • vuositasolla palkataan muutamia työntekijöitä ja kesätyöhön pääsee pari
  • asiakkaita mm. Bronto Skylift ja Sandvik
  • Firman nettisivut


Kuvaaja Vesa Saivo, Satakunnan Kansa.Polttoleikkeiden tie tuotannossa -kierros tutustuttaa sinut Ulvilan Konepajan tuotantoprosessiin. Kuljemme yhdessä tehtaalla läpi polttoleikkeen kulkeman matkan aina saapuvasta puolivalmisteesta toimitusta vaille valmiiksi paketiksi!


Matkalla pääset haastattelemaan jokaisessa työvaiheessa alan ammattilaista. Osa kokeneemmasta väestä operoi useissa soluissa useilla koneilla, osa pähkäilee uusien tuotteiden valmistusta ja osa vasta harjoittelee. Hitsaus sinänsä ei ole muuttunut mutta koneet ja laitteet kehittyvät vauhdilla. Hitsauspätevyydet päivitetään kolmen vuoden välein. Kun asiakkaina on huipputason firmoja, täytyy tekemisenkin olla huipputasoa.


Kierros Ulvilan Konepajalla

  • soveltuu erityisesti ysiluokkalaisille, jotka miettivät tulevaisuuttaan tai ammatillisen koulutuksen jo aloittaneille
  • kesto 1,5 h, lopussa leikkimielinen kisa ja pientä tarjottavaa


"Miten olet päätynyt töihin?"


"Mikä on parasta työssäsi?"


"Mikä on parasta yrityksessä?"


Näihin kysymyksiin vastaukset videolta ---->