500:n ammattilaisen kanssa lukuisia mahdollisuuksia.


Saumaton yhteistyö ja huipputason osaaminen tekevät kansainvälisistä asiakkaista vuosikymmenten asiakkuuksia. Menestyjäyrityksessä ymmärretään, ettei työntekijöiden tarvitse olla valmiita. Suuressa, tulevaisuuteen katsovassa porukassa saat kasvaa ja oppia ammattilaiseksi matkan varrella.


Promecolla kesätyöt ja työharjoittelut toimivat tärkeinä ponnahduslautoina mielenkiintoisiin uriin.

​​​​​​​

Petri tutustui Promecon halleihin isänsä jalan jäljissä ensimmäistä kertaa jo 12-13-vuotiaana. Nyt vajaa 30 vuotta myöhemmin hän toimii virallisena tarkastajana Promecon valmistamien laivojen ohjauslaitteiden simulointeja suorittaen. ​​​​​​​

​​​​​​​"Alaa opiskelevalle sanoisin vinkiksi sen, että ota kaikki irti työharjoitteluista ja kesätöistä ja suhtaudu niihin vakavasti. Meille todella monet on jääneet töihin tätä kautta." - Petri​​​​​​​​​​​​​​

"Petri on oiva esimerkki Promecon kasvun tuomasta mahdollisuudesta kehittyä. Petrin ammattitaito on omaa luokkaansa ja ilman häntä ja hänen kollegojaan emme olisi saaneet tarkastamisoikeuksia.​​​​​​ Tarvitsemme Petrin kaltaisia tyyppejä kasvamaan yrityksemme mukana."

- Pasi Vanhatalo, tehtaanjohtaja

Tutustu Petrin ja muiden Promecolaisten tarinoihin täältä.

Kansainvälisyys näkyy asiakkaissa, tuotteissa ja työntekijöissä. Työohjeet ovat suomeksi ja englanniksi, joten kielitaito ei rajaa ammattitaitoa.

Kankaanpäässä useammalla ulkomailta tulleella osaajalla onkin jo monen vuoden työurat takanaan!


Promeco näkyy myös aktiivisesti somessa!

Kurkkaa sivut

LinkedInissä,

Facebookissa,

Youtubessa​​​​​​​ &

Promecon omat nettisivut​​​​​​​.​​​​​​​


Promeco kahdesta näkökulmasta


2. asteen kone- ja sähköopiskelijat

Promecon Pansian tehtaalla valmistetaan meriteollisuuden sähköteknisiä ratkaisuja kansainvälisille teknologiajohtajille ja suurasiakkaille kuten ABB:lle ja Kongsbergille. Kojeistoasentajia tarvitaan sekä mekaaniseen ja sähkökokoonpanoon. Asentajana luet kuvia ja piirtokaavioita, joiden avulla kokoonpanet mm. lukuisia yksityiskohtia sisältäviä ja tarkkuutta vaativia sähkökaappeja laivoihin. Halu kehittyä ajan myötä monipuoliseksi osaajaksi on erittäin tärkeää. Kokemuksen kartuttua voit vaihtaa tarpeen tullen työpisteeltä toiselle sinne, missä eniten taitojasi tarvitaan.

Kankaanpään Yrityspuistoon Promeco on keskittänyt metallialan osaamisensa. Siellä valmistetaan erilaisia tuotteita raideteollisuuden suurille asiakkaille, kuten Bombardierille ja Skoda-Transtechille. Alumiinihitsaus on yksi vaativimpia metallialan osa-alueita ja kyseisen alan ammattilaisia on hyvin harvassa. Haluaisitko oppia metallitaituriksi? Promecolla käsistään kätevimmillä hitsareilla on mahdollisuus kehittää taitojaan työn ohessa niin, että alumiinin työstökin alkaa sujua.


Sopii 2. asteen sähkö- ja automaation sekä kone- ja tuotantotekniikan opiskelijoille.

Insinööriopiskelijat

Promeco katsoo vahvasti tulevaisuuteen. Olitpa sähkösuunnittelija tai hitsauksen työnjohtaja, tulet työskentelemään konenäon, robotiikan ja automaation parissa lähitulevaisuudessa. Monipuolinen osaaminen on arvokasta ja työpöydän tyhjentyessä hetkeksi pystyt hyppäämään tarvittaessa asennuspuolen apukäsiksi. Kansainvälisten asiakkaiden kanssa työskentely vaatii kielitaidon lisäksi asiakaspalvelutaitoja sujuvan yhteistyön varmistamiseksi.

Opiskelijoiden lopputyöt tuottavat tärkeää tutkimustietoa yritystoiminnan kehittymistä silmällä pitäen. Promecolla on tällä hetkellä useita kunnollisia, aidon tarpeen lopputyöaiheita, joita pureskelemaan tarvittaisiin kone- tai sähköinsinööriopiskelijaa. Alla listattuna kolme aihetta vailla innokasta tekijää:

  • konenäön hyväksikäyttö visuaalisessa tarkastuksessa
  • robotiikan käyttö alumiinihitsauksessa
  • automaation hyväksikäyttö tuotannossa


Sopii erityisesti kone- ja sähköinsinööriksi opiskeleville, mutta myös muille teollisesta ympäristöstä kiinnostuneille tuleville insinööreille.


Explore WORK! Promecolla​​​​​​​

Yritysesittely ja kierros tuotannossa Pansian tai Yrityspuiston tehtaalla

Pohdintaa ja havaintoja yhdessä

Kesto 1,5h