Mitä KTM tekee ohjelmistotalossa? No myy ja pitää asiakkaat tyytyväisenä!


"Kaikki ennakkokäsitykset ohjelmointitaloista menivät uusiksi aloittaessani työt Elinarilla", kertoo Elinarin markkinointikoordinaattori Milka Peltomäki. Oletko kiinnostunut kuulemaan, millaista ohjelmistotalon arki on ja millaisissa asioissa kaupallisen alan koulutuksesta on hyötyä? Haluaisitko hypätä IT-alan pyörteisiin ja oppia konkreettisesti tekoälyn hyödyt? Millaisten asioiden varaan tulevaisuus rakentuu ohjelmistotalon näkökulmasta?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia Explore WORK! -kohtaamisessa Elinarilla.


Sales Manager

Kun teknisen puolen ykköstykit ovat hioneet tuotteet ja palvelut timanttisiksi, tarvitaan asiakkuuksien syntymiseen myyntiä. Sales Managerina varmistat, että toimistolla käytävät keskustelut datasta, sisällönhallinnasta ja Javasta avautuvat asiakkaalle arkea helpottavina ja resursseja tehostavina ratkaisuina. Olet tärkeä linkki konekielen ja pitkien asiakassuhteiden välillä ja siksi matkustat ajoittain asiakkaiden luo varmistaaksesi täydellisen asiakaskokemuksen.


Oletko kiinnostunut teknisistä yksityiskohdista? Hyvä, sillä se helpottaa IT-alan asiakkuustyötä huomattavasti. Asiakkaiden kanssa työskennellessä työpäiviäsi rikastuttavat maisemanvaihdokset ja uudet kokemukset. Oletko aikeissa muuttaa Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun? Mainiota! Liikkuva työ ei sido sinua Poriin, sillä Sales Managerinamme olet yhteydessä asiakkaisiin ympäri Suomen ja maailmankin.
Millaista tekoälyratkaisujen myyntityö on? Lue Bobin tarina ja vakuutu tärkeydestä!