Vierailu P2X Vihreän vedyn tuotantolaitokselle 27.6.2024

Tervetuloa katsomaan miltä näyttää Suomen ensimmäinen teollisen mittakaavan vihreän vedyn tuotantolaitos!
 
SuomiAreenan yhteydessä torstaina 27.6.2024 on ainutlaatuinen mahdollisuus vierailla P2X Solutionsin pian valmistuvassa vihreän vedyn ja synteettisen metaanin tuotantolaitoksessa Harjavallassa.

Bussikuljetus lähtee Porin Raatihuoneen edestä klo 10. Laitosalueelle ei päästetä turvallisuussyistä vieraita, jotka saapuisivat omalla kyydillä. Eli mikäli olet saapumassa Harjavaltaan autolla tai junalla, niin voit pysäköidä autosi Harjavallan rautatieasemalle, jonne bussi pysähtyy klo 10.30.Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua valitsemaan, kummalta pysäkiltä olet tulossa kuljetukseen mukaan.

Vierailu laitoksella alkaa klo 10.45 ja kestää noin tunnin. Paluu bussikuljetuksella Harjavallan rautatieasemalle ja sieltä Poriin Raatihuoneelle, jonne saavumme noin klo 12.45.
 
Vierailun järjestävät yhteistyössä P2X Solutions ja Satakunnan Kauppakamari.
 
Vierailulle vaaditaan ennakkoilmoittautuminen 20.6. mennessä, kiitos

Lisätietoja tapahtumasta antaa Anna Sillanpää, Satakunnan kauppakamari,  050 583 3365, anna.sillanpaa@satakunnankauppakamari.fi

 Lämpimästi tervetuloa!
 
P2X Solutions on suomalainen vihreän vedyn ja Power-to-X-teknologian edelläkävijä. Vauhditamme vetymarkkinan syntyä kokonaisvaltaisesti ja innovatiivisesti arvoketjun kaikilla osa-alueilla.
Rakennamme parhaillaan Suomen ensimmäistä teollisen mittakaavan uusiutuvan vihreän vedyn ja synteettisen metaanin tuotantolaitosta Harjavaltaan. Laitos valmistuu vuonna 2024.
Lisäksi suunnittelemme tuotantolaitoksia muun muassa Joensuuhun ja Ouluun.

(Laitoskuvan copyright P2X)
 
 


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!