Tapahtumat


Lisää tehoa markkinointiin ja viestintään ChatGPT:stä

Ajankohta: 18.09.2023 09:00-11:00
Paikka: Omalta työpisteeltä
Osoite: Webinaari

ChatGPT auttaa markkinoinnin suunnittelussa ja käytännön toteuttamisessa sekä viestinnässä. Sen avulla voit tuottaa ideoita, tehdä niistä muunnelmia ja pyytää erilaisia ehdotuksia toteutukseen. Yhdistämällä ChatGPT:n muihin luovan tekoälyn palveluihin, kuten Midjourneyhyn, saat valmiin tekstisisällön rinnalle myös monipuolisen ja mielikuvituksellisen kuvamaailman. Viestinnässä ChatGPT avustaa sinua viestien luomisessa eri kanaviin, niiden oikolukemisessa ja sisällön parantamisessa, kääntämisessä sekä eri tyylilajien käytössä.

Kenelle

Päivä on suunnattu markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoille sekä sisällöntuottajille.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii Immo Salo, jolla on yli 20 vuoden kokemus koulutusten pitämisestä yrityksille ja yliopistoille digitalisaatioon liittyvistä aiheista. Salo on kirjoittanut myös neljä tietokirjaa liittyen tekoälyyn, big dataan, pilvipalveluihin ja analytiikkaan. ChatGPT-koulutuksia Salo on ollut pitämässä Suomessa ja Ruotsissa yhteistyökumppaneiden kautta erinomaisin palauttein. Lisäksi hän on ollut sarjayrittäjänä vuodesta 2006.


Ohjelma:

8.45
Yhteyden avaus

9.00
ChatGPT: assistentti palveluksessasi 

  • Tarkastelemme konkreettisten esimerkkien kautta, millaisiin haasteisiin ja tehtäviin moderni tekoälyavusteinen assistentti pystyy vastaamaan ja missä kaikissa tilanteissa sitä voi hyödyntää.

ChatGPT ja monipuolinen sisällöntuotanto 

  • ChatGPT:n avulla sisällöntuottaja voi saada luovuutensa nousemaan uusiin korkeuksiin ja tehostaa työskentelyään merkittävästi. Keskustelevan ja interaktiivisen otteen ansiosta se auttaa aluksi ideoimaan ja lopulta tuottaa valmiin sisällön käyttäjän puolesta. Työtehon kasvattaminen jopa kymmenkertaiseksi ei ole täysin mahdotonta. Käytännön esimerkkien avulla tutustumme siihen, kuinka ChatGPT voi parhaiten tukea sisällöntuotantoprosessia ja miten sen tuottamia lopputuloksia voidaan rikastuttaa esimerkiksi tekoälypohjaisten kuvitusten ja taideteosten avulla.

ChatGPT markkinoinnin ja viestinnän moninaisten haasteiden ratkaisijana 

  • ChatGPT:n avulla viestinnän ideoiden generointi ja eri kanaviin sopivien sisältöjen suunnittelu käy helpommin ja nopeammin. Erilaisten mainoslauseiden luominen esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin onnistuu vaivattomasti, viestipohjien luominen ja käyttöönotto on lähes automaattista, eikä uusista ideoista koskaan tule puutetta.

Innovaatiota herättäviä käyttöesimerkkejä markkinoinnin ja viestinnän maailmasta

  • Käytännönläheiset esimerkit inspiroivat ja auttavat löytämään uusia sovelluskohteita omaan työhön ja toimialaan. Yhdessä tutustumme erilaisiin innovatiivisiin ja ennennäkemättömiin esimerkkeihin siitä, mihin kaikkeen tekoälyavusteinen assistentti voi parhaimmillaan ulottua markkinoinnin ja viestinnän alueilla.

11.00
Koulutus päättyy
 

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenille hinta on 410 € + alv 24 %, muille 545 € + alv 24 %.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä. Linkki vie sinut KauppakamariKauppaan.
(Etäkoulutukseen osallistuaksesi, valitse osallistumistapa "Etätoteutus")Ilmoittaudu