Yritystoiminnan jatkuvuus – kriisitilanteet ja rikollisuus

Ajankohta: Torstai 02.02.2023, klo 13:00 - 14:30
Paikka: Omalta työpisteeltä (tai Turun kauppakamarissa)
Osoite: Teams

Yritysten omaan toimintaan kohdistuvien uhkien lisäksi laajemmat yhteiskunnalliset uhat voivat vaikuttaa kielteisesti yritysten toimintaedellytyksiin ja pahimmillaan lopettaa toiminnan kokonaan. Poliisin, elinkeinoelämän ja muiden yhteiskunnallisten toimijoiden välinen yhteistyö on on yksi yhteiskunnallisiin kriiseihin varautumisen ja rikollisuuden ennaltaehkäisyn muodoista.

Tilaisuudessa kuulet, minkälaista yhteistyötä poliisi yritysten kanssa tekee, mikä on yrityksen rooli yhteistyössä ja mitä hyötyä siitä on yritykselle sekä miten yritys voi parantaa mahdollisuuksiaan välttää tai torjua rikollisuutta. Tilaisuudessa käsitellään yritystoiminnan jatkuvuuden riskejä laajasti: paitsi rikollisuutta myös kyberrikollisuutta sekä muun muassa sähkökatkoja ja muita äkillisiä toimintaympäristön muutoksia.

 

OHJELMA

12:45 etäyhteyden avaus (kahvitarjoilu paikan päällä oleville)

13:00 Tilaisuuden avaus

  • Elinkeinoelämän ja viranomaisten yhteistyö - kriisilanteet sekä rikollisuuden ehkäisyRisto Lammi, Lounais-Suomen poliisilaitoksen poliisipäällikkö. Vuosina 2017-2019 sisäministeriön poliisiosaston ylijohtaja.
  • Miten turvata liiketoiminnan jatkuvuus eri tilanteissa – rikollisuus, kyberrikollisuus ja muut uhkatPanu Vesterinen, hankejohtaja, Keskuskauppakamari
  • Kommenttipuheenvuoro: Matti Nurmi, Vakka-Suomen Puhelin Oy

Kysymyksiä, keskustelua

14:30 Tilaisuuden päätös


Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Teams linkki toimitetaan etäosallistujille viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Huom! Mikäli haluat osallistua tilaisuuteen paikan päällä Turun kauppakamarissa (Puolalankatu 1, 20100 Turku), ilmoittaudu käyttämällä tätä linkkiä.

Turun, Rauman ja Satakunnan kauppakamarit toteuttavat yhdessä Keskuskauppakamarin LUJAT -hankkeen kanssa tämän maksuttoman tilaisuuden. LUJAT -hanke tukee erityisesti pienten- ja keskisuurten yritysten jatkuvuuden kehittämistä.x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!