Global+ webinar: Sweden - So Close Yet So Far

Ajankohta: Keskiviikko 17.11.2021, klo 8:15 - 9:15
Paikka: Omalta työpisteeltä
Osoite: Webinaari

Vientiyritysjohtaja tai kansainvälistymisestä kiinnostunut, tervetuloa Global+ webinaariin!

Global+ webinaarisarjan tavoitteena on tarjota aamukahvin mittainen tehokas katsaus ajankohtaisiin kansainvälisiin teemoihin. 

Webinaarisarjan neljännessä osassa teemana tällä kertaa armas naapurimaamme Ruotsi, joka on niin lähellä, mutta toisinaan niin kaukana. Moni yritys tekee kauppaa Ruotsiin, ehkä jopa käynnistäen viennin Ruotsin markkinoilla. Kuulemme webinaarissa yleiskatsauksen Ruotsin markkinan mahdollisuuksista Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin johtaja Patrik Lindforsilta. Lisäksi saamme kuulla terveiset suoraan Ruotsista Keski-Ruotsin kauppakamarin varatoimitusjohtaja Antti Vainiolta. 

Ohjelmassa luvassa jälleen kiinnostava yrityscase: Motoseal Components Oy, joka on tehnyt kauppaa Ruotsiin kuluttajakaupassa Masi-talvityövälineillä ja b2b-puolella lokasuojaratkaisuilla off-higway-ajoneuvoihin. Webinaarissa yrityksen vientitarinaa kertoo toimitusjohtaja Kari Sallinen.

Aika: Ke 17.11. klo 8.15-9.15
Paikka: webinaari Microsoft Teams -alustalla

Agenda:

  • Miten ja milloin Ruotsin markkinoille?, Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin johtaja Patrik Lindfors
  • Ruotsalaisen elinkeinoelämän kasvun aihioita paikan päältä havainnoituna, Keski-Ruotsin kauppakamarin varatoimitusjohtaja Antti Vainio
  • Yrityscase: Motoseal Components Oy, toimitusjohtaja Kari Sallinen

Ilmoittautuminen: Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii etukäteisilmoittautumisen. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki tilaisuuteen viimeistään tiistaina 16.11.

 

Global+ webinaarisarjan tavoitteena on tarjota aamukahvin mittainen tehokas katsaus ajankohtaisiin kansainvälisiin teemoihin. Webinaarit on tarkoitettu vientiyritysjohtajille ja muille kansainvälistymisestä kiinnostuneille. Tilaisuuden käynnistää ajankohtainen asiantuntijaluento, minkä lisäksi ohjelmassa on mielenkiintoinen yrityscase kohdemarkkina-alueelta. Global+:n järjestävät yhteistyössä Rauman kauppakamarin Global Club, Satakunnan kauppakamari ja Keskuskauppakamari.

 

 x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!