Global+ webinar: China and the Five Year Plan

Ajankohta: Tiistai 05.10.2021, klo 8:15 - 9:15
Paikka: Omalta työpisteeltä
Osoite: Webinaari

Vientiyritysjohtaja tai kansainvälistymisestä kiinnostunut, tervetuloa Global+ webinaariin!

Global+ webinaarisarjan tavoitteena on tarjota aamukahvin mittainen tehokas katsaus ajankohtaisiin kansainvälisiin teemoihin. 

Kolmannessa osassa otamme yhteyden Pekingiin, josta suurlähettiläs Leena-Kaisa Mikkola tiivistää kuulijoille Kiinan viisivuotissuunnitelmaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia suomalaisille vientiyrityksille.

Lisäksi ohjelmassa on kiinnostava yrityscase, kuin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan vientijohtaja Marko Mikkola kertoo kokemuksistaan yhtiön Kiinan valloituksen osalta. 

Aika: Ti 5.10. klo 8.15-9.15
Paikka: webinaari Microsoft Teams -alustalla

Agenda:

  • Tilaisuuden avaus
  • Kiinan Suomen suurlähettiläs Leena Kaisa Mikkola
  • Yrityscase: Laitilan Wirvoitusjuomatehdas ja Kiinan markkinat, Marko Mikkola
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Ilmoittautuminen: Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii etukäteisilmoittautumisen. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki tilaisuuteen viimeistään maanantaina 4.10.

 

Global+ webinaarisarjan tavoitteena on tarjota aamukahvin mittainen tehokas katsaus ajankohtaisiin kansainvälisiin teemoihin. Webinaarit on tarkoitettu vientiyritysjohtajille ja muille kansainvälistymisestä kiinnostuneille. Tilaisuuden käynnistää ajankohtainen asiantuntijaluento, minkä lisäksi ohjelmassa on mielenkiintoinen yrityscase kohdemarkkina-alueelta. Global+:n järjestävät yhteistyössä Rauman kauppakamarin Global Club, Satakunnan kauppakamari ja Keskuskauppakamari.

Tulevien Global+ webinaarin teemoina ovat

  • "Sweden - So Close yet so Far" 11/2021 

 



x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!